Termeni si conditii

Site-ul anamacovei.ro reprezinta un magazin online si este proprietatea firmei Makoev Srl cu punct de lucru in Cluj-Napoca, registrul comertului J30/499/2017, CUI 37536785, capital social 200 Ron, email: anamacovei.florals@gmail.com, telefon mobil 0753123135.
Utilizarea Site-ului este guvernata de acesti termeni si conditii de utilizare.
Prin accesarea Site-ului, utilizatorul de Internet este de acord sa respecte termenii de utilizare de mai jos. Utilizatorul confirma ca a citit, a inteles si a acceptat in intregime aceste conditii de utilizare. Daca utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre aceste conditii de utilizare, utilizatorului i se refuza accesarea Site-ului.
Orice noi functionalitati sau instrumente adaugate ulterior fac parte integranta din Termeni si Conditii. Vom actualiza intotdeauna ultima versiune pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a adauga, inlocui sau schimba orice parte din acesti Termeni si conditii adaugand modificarile pe site. Este responsabilitatea dumneavoastra de a verifica periodic aceasta pagina pentru eventualele modificari. Prin continuarea accesarii acestui site web veti accepta implicit orice schimbare.
 
SECTIUNEA 2 - CONDITII GENERALE
Ne rezervam dreptul de a refuza pe oricine pentru orice motiv, oricand. Acceptand aceste conditii dumneavoastra declarati ca intelegeti ca toate informatiile schimbate intre Makoev Srl ca furnizor si dumneavoastra in calitate de client, sunt informatii confidentiale si sunt securizate conform legislatiei romanesti.
Sunteti de acord sa nu copiati, vindeti sau reproduceti partial sau integral orice functionalitate sau continut al acestui site fara acordul nostru. Termenii si conditiile incluse aici cuprind dar nu se vor limita la cele mentionate.
 
SECTIUNEA 3 - TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI
 
Continutul site-ului
anamacovei.ro face tot posibilul pentru a actualiza continutul site-ului si pentru a furniza utilizatorului informatii corecte. Cu toate acestea, firma Makoev Srl nu va fi trasa la raspundere pentru orice posibile erori si/sau omisiuni.
anamacovei.ro isi rezerva dreptul de a modifica, rezilia, suspenda sau intrerupe orice serviciu sau continut al Site-ului, fara niciun avertisment prealabil.
Utilizatorul poate semnala orice eroare sau omisiune la urmatoarea adresa de e-mail: ana.maria_macovei@yahoo.com
Orice utilizare a Site-ului care nu este conforma cu scopul initial al acestuia si orice incalcare a acestor termeni si conditii pot conduce la aplicarea de sanctiuni penale si civile prevazute de lege.
 
Accesarea site-ului
Accesarea serviciilor se face prin intermediul unui dispozitiv (calculator, tablet, telefon etc) conectat la o retea de telecomunicatii care permite accesarea Site-ului in conformitate cu protocoalele de comunicatie folosite in mod obisnuit de Internet.
anamacovei.ro face tot posibilul sa mentina accesibilitatea Site-ului 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, totusi, fara a-si asuma nicio obligatie in acest sens. Accesarea Site-ului poate fi temporar intrerupta pentru intretinere, actualizare si orice alte scopuri.
In niciun caz, MAKOEV SRL nu va fi trasa la raspundere pentru aceste intreruperi sau pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul.
In plus, MAKOEV SRL nu va fi trasa la raspundere pentru existenta malware pe site-ul sau si nici pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul.
 
SECTIUNEA 4 - PROPRIETATEA INTELECTUALA
 
Marci comerciale inregistrate
Marcile inregistrate care apar pe Site sunt proprietatea anamacovei.ro si/sau proprietatea societatii-mama Makoev Srl sau brand-uri care apartin tertilor care au autorizat utilizarea acestor marci comerciale de catre anamacovei.ro si/sau societatea-mama.
Accesarea Site-ului nu acorda alte drepturi decat vizualizarea continutului Site-ului.
Publicarea acestui Site pe Internet nu elimina obtinerea oricarei licente de utilizare a marcilor comerciale citate, orice astfel de utilizare depinzand de autorizarea expresa, prealabila, scrisa a detinatorului(ilor) marcii.
Drepturile de autor, marcile comerciale si patentele
Site-ul constituie proprietate intelectuala protejata de drepturile privind proprietatea intelectuala.
Toate elementele Site-ului sunt proprietatea exclusiva a anamacovei.ro si/sau a societatii-mama, care sunt singurele entitati autorizate sa exercite drepturile de proprietate intelectuala relevante. Utilizatorul nu dobandeste nicio licenta sau niciun alt drept decat acela de a accesa Site-ul. Site-ul si componentele sale sunt protejate de legislatia din Romania si conventiile internationale privind respectarea drepturilor de autor, design, marci comerciale si patente.
Reproducerea si/sau reprezentarea acestor componente este autorizata numai in scop informativ, cu aplicabilitate strict personala si privata.
Toate cererile de autorizare trebuie transmise la urmatoarea adresa de e-mail: ana.maria_macovei@yahoo.com,
Drepturi de autor privind imaginile
Toate drepturile de autor privind imaginile de pe site-ul anamacovei.ro apartin Makoev Srl sau furnizorilor terti care au acordat o licenta de folosire a lor catre anamacovei.ro
Daca nu se prevede altceva, in cazul in care utilizatorul de Internet incarca materiale pe acest Site, utilizatorul de Internet acorda anamacovei.ro, societatilor afiliate si reprezentantilor acesteia dreptul neexclusiv, liber de redevente, perpetuu, irevocabil, cu posibilitatea completa de acordare de sublicente, cu scopul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din astfel de continut, distribui, copia si afisa orice astfel de continut in intreaga lume, in orice forma, pe orice suport sau prin orice tehnologie cunoscute in prezent sau care vor fi dezvoltate ulterior. Utilizatorul de Internet declara si garanteaza ca materialele pe care le incarca sunt corecte; ca utilizarea materialelor nu incalca acesti Termeni de utilizare si nu va aduce prejudicii niciunei persoane sau entitati; si ca utilizatorul de Internet va despagubi anamacovei.ro , societatea-mama, societatile afiliate acesteia, furnizorii, agentii, administratorii, directorii, angajatii, reprezentantii, partenerii, filialele, succesorii si cesionarii acesteia in cazul oricaror pretentii rezultate din materialele incarcate de utilizatorul de Internet.
 
SECTIUNEA 5 - ACURATETEA SI ACTUALIZAREA INFORMATIILOR
 
Makoev Srl nu este responsabila daca informatia de pe acest site nu este corecta, completa sau actualizata. Continutul acestui site este furnizat pentru informare generala si nu ar trebui sa fie folosit in luarea deciziilor fara consulta mai multe surse de informatii. Folosirea oricarui continut de pe acest site in luarea deciziilor se face pe riscul dumneavoastra.
 
Produsele florale
Fotografiile au caracter informativ și pot conține vaze care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc Makoev Srl poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite. Din cauza faptului ca aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul si materialele de ambalat utilizate sau stilul de realizare să difere de cele prezentate in poza aranjamentului comandat. Deasemenea este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. Componența din descriere este cea pe care o vor folosi artistii florali pentru realizarea buchetului sau aranjamentului floral. Puteți solicita în orice moment un buchet personalizat sau de o altă culoare în cazul în care acesta nu apare pe site.
 
SECTIUNEA 6 - MODIFICAREA PRETURILOR SI SERVICIILOR
 
Schimbarea preturilor produselor se va face de cate ori consideram ca este nevoie fara o anuntare prealabila. Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe orice serviciu sau pret, oricand, fara o notificare in acest sens.
 
SECTIUNEA 7 – PRODUSE
 
Anumite produse sau servicii pot fi limitate cantitativ sau ca disponibilitate in timp. Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor si serviciilor la anumite regiuni geografice in functie de intelegerile pe care le avem cu furnizorii nostri. Toate descrierile produselor/serviciilor dar si preturile acestora pot fi schimbate oricand la decizia noastra fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul de a creste sau reduce preturile de cate ori consideram necesar. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, anamacovei.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Makoev Srl face eforturi constant pentru a oferi clientilor sai cele mai mai bune produse conforme cu legislatia Europeana in domeniu insa nu garanteaza ca acestea vor corespunde calitativ asteptarilor dumneavoastra. Scopul nostru este de a oferi un standard excelent de serviciu, cu toate acestea, daca simtiti ca este posibil sa nu fie realizat acest lucru, va rugam sa ne anuntati. Tratam cu maxima responsabilitate toate solicitarile, si depunem toate eforturile pentru a le rezolva cat mai repede posibil.
Livrarea
Livrarea produselor se va face de personalul Makoev Srl, prin intermediul firmelor de curierat sau postei imediat dupa confirmarea telefonica a comenzii. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus. Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon si pe email.
 
Comanda
Orice produs, buchet sau aranjament este diponibil la achizitie in masura in care exista stoc pentru el in momentul lansarii comenzii. Finalizarea comenzii presupune consimtamantul dumneavoastra implicit pentru furnizarea unor informatii personale sau pentru a fi contactat de reprezentantii anamacovei.ro.
In cazul plasarii unei comenzi care implica comandarea de flori sau aranjamente speciale care nu sunt pe stoc ne rezervam dreptul de a solicita in avans o parte din valoarea comenzii sau valoarea comenzii in totalitate. Comanda poate fi anulata in orice moment de anamacovei.ro fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 • Invalidarea cardului de catre banca sau procesatorul de plati
 • Furnizarea de informatii incorecte sau incomplete
 • Furnizarea de date fictive sau tentative de frauda.
 
Procedura de returnare a produselor
 
In cazul florilor, aranjamentelor florale si alimentelor persabile
Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanții
 
In cazul produselor non perisabile
In situatia putin probabila in care produsul achiztionat este nefunctional sau are vicii de fabricatie, anamacovei.ro il va inlocui pe loc fara alte formalitati. In acest caz toate cheltuielile de livrare si retur vor fi suportate de catre noi. In eventualitatea in care nu putem inlocui produsul din motive de stoc, iti vom rambursa banii in termen de 7 zile de la data returnarii catre noi.
Legislatie
Potrivit art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, respectiv de a returna un bun achiztionat, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri exceptand cele de livrare. Prima zi din cele 14 stabilite de lege este considerata ziua in care ati intrat in posesia fizica a bunului. Daca ati facut o singura comanda cu produse multiple care se livreaza la date diferite, ziua a 14-a, va fi considerata ziua in care ati primit ultimul produs din comanda.
 In cazul in care doriti sa va retrageti din contract in termenul legal, este necesar sa returnati si eventualele cadouri care au insotit produsul sau pachetul. In cazul in care comanda a fost achitata, anamacovei.ro va va rambursa banii in maxim 14 zile de la data primirii solicitarii de la receptia produsului returnat sau dupa primirea dovezii ca produsele au fost expediate catre vanzator.
In acest caz, singura modalitate prin care vor fi rambursati banii catre dvs. tine va fi prin transfer bancar. Mai exact:
 • Pentru comenzile efectuate cu plata ramburs – vom returna banii prin virement bancar.
 • Pentru comenzile efectuate cu cardul online – vom returna banii in contul de card din care a fost efectuata plata.
Anamacovei.ro isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.
In situatia exceptionala in care nu vom putea livra un produs, anamacovei.ro va va informa imediat si vom returna banii in termen de maxim 7 zile de la data la care am constatat imposibilitatea livrarii.
 
Conditii de retur
Conform legislatiei Romaniei puteti returna orice produs cumparat online in termen de 14 zile de la data primirii acestuia in urmatoarele conditii:
 • Sa nu prezinte urme de asamblare, zgarieturi, lovituri
 • Sa aiba ambalajul etichetele si acesoriile intacte
 • Sa nu prezinte semne de utilizare – produsul nu trebuie sa fi fost folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare sau montaj
 • In cazul in care au fost achiztionate mai multe produse diferite sau de acelasi fel, nu se va returna decat singurul produs desigilat. Restul vor fi acceptate doar daca sunt sigilate.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor.
 • In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014
 • In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi.
Daca produsul nu corespunde cerintelor sau asteptarilor dumneavoastra va recomandam evitarea utilizarii sau montarii lui. In cazul in care doriti returnarea produsului va rugam sa ne contactati in 24 de ore de la primirea lui, pe mail sau pe telefon pentru a demara procedurile de retur.
Achizitionarea unui produs dintr-un magazine online este asimilata contractelor la distanta. Puteti denunta unilateral contractul insa costurile de rambursare a produselor catre vanzator vor cadea in sarcina dvs. dupa ce ne veti anunta in prealabil. Returnarea produsului nu se poate decat prin intermediul curierilor rapizi.
Renuntarea la un produs se poate face doar in cazul in care ati achizitionat produsul prin intermediul unui curier. Conform OU 34/2014, daca produsul returnat este deteriorat sau si are semne de utilizare sau nu mai corespunde estetic pentru a fi vandut ca produs nou, avem dreptul de a refuza produsul.
Exceptari de la dreptul de retragere
Conform O.U.G Nr 34/ 20014 Art.16 Litera e) fac exceptie de la dreptul de retaregere si nu pot fi returnate articole de igiena, florile, alimentele cu termen de valabilitate scurt sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid)
Art 16 Litera e " furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
Pentru contactarea in vederea returnarii produselor, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe ana.maria_macovei@yahoo.com,  sau la telefonul de contact 0723115119 care sa contina urmatoarele informatii:
 • prenumele si numele
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • contul bancar in care sa fie livrati banii (la plata ramburs)
 • (optional) o scurta motivatie
 
Garantia produselor
Site-ul anamacovei.ro face eforturi permanent pentru a oferi clientilor sai produse de cea mai buna calitate si sigure pentru copii. Toate produsele comercializate de anamacovei.ro raspund celor mai inalte standard de siguranta asa cum sunt ele definite in legislatia europeana si romana.
Produsele comercializate de anamacovei.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantiile se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului.  Transportul conform garantiei se va efectua pe cheltuiala anamacovei.ro iar solutionarea garantiei se va face in termen de maxim 30 de zile calendaristice.
 
Nu fac obiectul garantiei
Conform OUG 34/2014, florile, aranjamentele florale si alimentele constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere și de garanții
Conform legii nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, medumneavoastra sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
Pentru contactarea in vederea garantiei, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe ana.maria_macovei@yahoo.com sau la telefonul de contact 0723115119 care sa contina urmatoarele informatii:
 • prenumele si numele.
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • descrierea problemei care face obiectul garantiei.
Link-uri utile: http://www.anpc.gov.ro/
 
SECTIUNEA 8 - PROCEDURA DE RECLAMATII
Reclamatiile referitoare la produsele comercializate sau continutul /functionalitatea site-ului anamacovei.ro vor fi transmise folosind formularul aflat pe pagina de internet, accesibil la pagina de "contact", prin email la adresa ana.maria_macovei@yahoo.com, 
Pentru o solutionare rapida a reclamatiei este nevoie ca reclamatia sa contina in mod obligatoriu elemente de identificare de tipul:
 
 • prenumele si numele reclamantului
 • e-mail-ul
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • descrierea problemei la care se refera reclamatia.
 
Toate reclamatiile vor fi analizate cu responsabilitate si disponibilitate de catre Makoev Srl si la tote reclamatiile se va oferi un raspuns in maxim 30 de zile de la data depunerii acestora.
 
SECTIUNEA 9 – LIMBA
 
Limba utilizata in toate comunicarile scrise sau electronice intre toate partile implicate este limba romana
 
SECTIUNEA 10 - ACURATETEA INFORMATIILOR SI FACTURAREA
 
Prin folosirea anamacovei.ro sunteti de acord sa ne furnizati informatii complete si corecte necesare pentru achizitionarea produselor si serviciilor oferite.
 
SECTIUNEA 11 - ERORI, INADVERTENTE SI OMISIUNI
 
Ocazional exista posibilitatea ca anumite informatii expuse in site-ul anamacovei.ro sa contina erori de introducere, informatii incomplete sau alte omisiuni care pot fi legate de descrierea produselor, preturi, oferte sau disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inadvertenta sau omisiune, de a schimba sau inlocui orice informatie sau de a anula orice comanda daca constatam erori in acest sens. Acest lucru nu va atrage nici o obligatie din partea noastra in a notifica clientii legat de comenzile viitoare sau deja introduse.
 
SECTIUNEA 12 - UTILIZARE INTERZISA
 
In completare la Termenii si Conditiile prezentate , este interzisa utilizarea acestui site sau a continutului acestuia pentru activitati ilegale, pentru a implica alte persoane in activitati ilegale, pentru a incalca orice lege internationala, locala sau nationala, pentru a incalca drepturi de proprietate intelectuala, pentru a abuza, insulta, defaima, intimida sau discrimina pe oricine pe baza de orientare sexuala, religie, rasa, nationalitate, origine sau dizabilitate, pentru a introduce date false, pentru a transmite virusi informatici sau orice alt tip de cod informatic care ar putea fi folosit intr-un mod prin care ar afecta functionalitatea sau operabilitatea oricarui alt site sau a internetului. Este interzisa folosirea sau implicarea anamacovei.ro sau a continutului sau in colectarea sau monitorizare oricaror informatii personale, pentru a spama, pentru orice scop obscen sau imoral sau care poate interfera cu functionalitati de securitate ale altor site-uri sau Internetului. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice furnizare de informatii, produse sau servicii in cazul in care avem suspiciuni referitoare la o utilizare rezonabila a site-ului conform scopului pentru care a fost creat.
Nu vom fi responsabili pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de un virus, sau alte materiale daunatoare tehnologic care pot infecta echipamentele computerului, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate din cauza utilizarii de catre dvs. a site-ului nostru sau descarcarea oricarui continut de pe el sau pe orice site legat de acesta.
 
SECTIUNEA 13 - LIMITAREA GARANTIILOR SI A RASPUNDERII
Nu garantam ca utilizarea site-ului anamacovei.ro va fi sigura, lipsita de erori sau neintrerupta. Nu garantam ca rezultatele cautarii sau informatia de pe site-ul anamacovei.ro va fi sigura, lipsita de erori sau neintrerupta.
Ca utilizator sunteti de acord in mod explicit ca utilizarea site-ului se face pe propriul dumneavoastra risc. In nici un caz Makoev Srl, site-ul anamacovei.ro, directorii, angajatii, colaboratorii, furnizorii, agentii, furnizorii de service, nu vor fi implicati in orice accidentare, pierdere, despagubire sau orice consecinta legala directa sau indirecta, speciala, sau pierdere financiara sau orice alta situatie similara. Daca utilizati serviciile noastre in numele unei companii, compania respectiva accepta prezentii Termeni si conditii. Compania respectiva ne va apara si ne va despagubi pe noi, partenerii, functionarii, agentii si angajatii nostri impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea serviciilor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor.
Makoev Srl nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site, produselor cumparate si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.
 
SECTIUNEA 14 - SUSPENDAREA ACCESULUI
 
Accesarea site-ului www.anamacovei.ro poate fi restrictonata sau suspendata fara o notificare prealabila, in cazul in care nu au fost respectate conditiile de utilizare.
 
SECTIUNEA 15 - CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR
 
In scopul garantarii si protejarii drepturilor si libertatilor fundamendumneavoastra ale persoanelor fizice, SC MAKOEV SRL are, potrivit dispozitiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obtinute in exercitarea activitatilor specifice obiectului de activitate al societatii.
Cu respectarea prevederilor legale, furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea derularii/initierii de raporturi juridice cu SC MAKOEV SRL, prin intermediul magazinului anamacovei.ro. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei fizice si/sau juridice de a furniza aceste date, SC MAKOEV SRL va refuza initierea raporturilor juridice, fiind in imposibilitatea realizarii obiectului de activitate.
Destinatia datelor cu caracter personal furnizate magazinul Anamacovei.ro: informatiile prevazute sunt destinate utilizarii de catre SC MAKOEV SRL  si/sau comunicarii numai urmatorilor destinatari: angajatii SC MAKOEV SRL , alte persoane fizice/juridice care prelucreaza datele personale in numele SC MAKOEV SRL  (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), societati bancare partenere, autoritatea judecatoreasca, autoritatile publice centrale si locale, societati de asigurare/reasigurare, alte institutii abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.
 
SECTIUNEA 16 - CONFIDENTIALITATEA DATELOR
 
In scopul garantarii si protejarii drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, SC Makoev SRL are, potrivit dispozitiilor imperative ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal obtinute in exercitarea activitatilor specifice obiectului de activitate al societatii.
Cu respectarea prevederilor legale, furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea derularii/initierii de raporturi juridice cu SC MAKOEV SRL, prin intermediul magazinului Anamacovei.ro. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei fizice si/sau juridice de a furniza aceste date, SC MAKOEV SRL va refuza initierea raporturilor juridice, fiind in imposibilitatea realizarii obiectului de activitate.
Destinatia datelor cu caracter personal furnizate magazinul Online Anamacovei.ro: informatiile prevazute sunt destinate utilizarii de catre SC MAKOEV SRL  si/sau comunicarii numai urmatorilor destinatari: angajatii SC MAKOEV SRL , alte persoane fizice/juridice care prelucreaza datele personale in numele SC MAKOEV SRL  (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), societati bancare partenere, autoritatea judecatoreasca, autoritatile publice centrale si locale, societati de asigurare/reasigurare, alte institutii abilitate de lege sa solicite aceste categorii de date.
 
CONFIDENTIALITATEA DATELOR
 
Ce facem cu informatiile dumneavoastra?
Cand achizitionati ceva din magazinul nostru, ca parte din procesul de vanzare, suntem nevoiti sa colectam unele informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email. Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre
Cand accesati site-ul anamacovei.ro, In mod automat acesta primeste protocolul IP al calculatorului dumneavoastra (IP-ul), lucru care ne ajuta la optimizarea site-ului conform sistemului de operare folosit sau motorului de cautare.
Email-uri de marketing: Intotdeauna cu permisiunea dumneavoastra, este posibil sa primiti emailuri despre magazinul nostru, produsele noi sau alte noutati.
Acordul dumneavoastra
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul Anamacovei.roare obligatia de a administra In conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Informatiile Inregistrate sunt destinate realizarii tranzactiei (vanzarii) si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Site-ul anamacovei.ro are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si anamacovei.ro
Anamacovei.ro are de asemenea dreptul sa transfere informatii despre dumneavoastra catre terti in urmatoarele cazuri:
 
 • acelora care ofera companiei noastre produse sau servicii colaterale serviciilor noastre, cum ar fi Shopify inc.;
 • tertelor parti atent selectionate, despre care consideram ca ofera produse ori servicii ce v-ar putea interesa (vezi sectiunea “SERVICII OFERITE DE TERTI” din Termeni si Conditii)
 
Cum obtinem acordul dumneavoastra?
Atunci cand ne furnizati informatii personale pentru a finaliza o comanda, verificand cardul dumneavoastra, plasand o comanda, facand demersurile pentru livrare sau cumparare, inseamna ca in mod implicit va dati acordul pentru ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate si folosite pentru acel motiv in mod specific.
Daca va vom cere informatii personale pentru un alt motiv, cum ar fi comunicarile de marketing, va vom cere in mod direct acordul dumneavoastra specific pentru aceste comunicari si aveti oportunitatea de a fi de acord sau nu.
 
Ce se Intampla daca va razganditi?
Daca v-ati dat acordul pentru folosirea informatiilor tale personale si v-ati razgandit, puteti sa ne anuntati acest lucru printr-un mail pe adresa ana.maria_macovei@yahoo.com
Conform Legii nr. 677/2001, beneficitati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne adresati o solicitare semnata si datata pe adresa de email office@anamacovei.ro. De asemenea va este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Orice modificare sau stergere a datelor va fi operata cat mai repede posibil dupa primirea solicitarii
 
Dezvaluirea informatiilor personale
 
Exista posibilitatea sa va dezvaluim informatiile personale daca ne sunt cerute pe cale legala sau daca acest lucru Incalca Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului expunandu-ne la o situatie cu caracter ilegal.
 
SECTIUNEA 17- COOKIES
 
Ce sunt cookies-urile?
un cookie este o cantitate mica de informatii care este descarcata pe computer sau pe dispozitiv când vizitati anumite site-uri web. utilizam un numar de cookie-uri diferite pe site-ul anamacovei.ro, incluzând cookie-uri strict necesare, de performanta, de publicitate si de continut social sau de continut. modulele cookie îmbunatatesc experienta dvs. de navigare, permitând site-ului sa-si aminteasca actiunile si preferintele (cum ar fi selectia de login si regiune). aceasta înseamna ca nu trebuie sa reintroduceti aceste informatii de fiecare data când va întoarceti la site sau cautati dintr-o pagina în alta. modulele cookie furnizeaza, de asemenea, informatii despre modul în care utilizatorii utilizeaza site-ul web, de exemplu daca este prima data când viziteaza sau daca sunt vizitatori frecventi. cititi mai multe despre modulele cookie (si alte tehnologii similare de urmarire) si despre modul în care folosim datele colectate prin intermediul acestor tehnologii, în politica noastra de confidentialitate.
 
Ce cookies-uri folosim si de ce?
unele cookie-uri sunt necesare pentru a va permite sa rasfoiti site-ul nostru, pentru a utiliza toate functionalitatile si zone sigure de acces. utilizarea acestor cookie-uri este esentiala pentru ca site-ul sa functioneze. de exemplu, folosim cookie-uri de intrare pe durata unei sesiuni pentru a tine evidenta intrarilor unui utilizator în completarea formularelor care se întind pe mai multe pagini.
 
De asemenea, folosim module cookie functionale pentru a ne aminti alegerile pe care le-ati facut sau informatiile pe care le-ati furnizat, cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea în care va aflati. acest lucru ne permite sa adaptam experienta pe siteul nostru în mod specific preferintelor dvs. de exemplu, modulele cookie de autentificare sunt cookie-uri functionale care sunt utilizate pe durata unei sesiuni (sau persistente, daca sunteti de acord cu functia "aminteste-ma") pentru a permite utilizatorilor sa se autentifice în vizitele ulterioare sau sa obtina acces la continut autorizat pe pagini. cookie-urile functionale pe care le folosim includ:
 
Cookie-urile de securitate centrate pe utilizator pentru a detecta abuzurile de autentificare pentru o durata limitata persistenta, cum ar fi încercarile repetate de conectare nereusite. aceste cookie-uri sunt stabilite pentru sarcina specifica de a spori securitatea serviciului.
 
Continutul cookie-urilor pentru sesiuni de continut multimedia (cookie-uri flash) este folosit pe durata unei sesiuni pentru a stoca datele tehnice necesare, pentru redarea continutului video sau audio (de exemplu, calitatea imaginii, viteza legaturii de retea si parametrii de tamponare).
load balancing cookies sunt utilizate pe durata sesiunii pentru a identifica acelasi server din pool pentru ca balancerul de încarcare sa redirectioneze cererile de utilizator în mod corespunzator.
 
Configurarea cookie-urilor personalizate pentru interfata cu utilizatorul este utilizata pentru a stoca preferinta unui utilizator cu privire la un serviciu pe paginile web.
 
anamacovei.ro este dedicat experientei utilizatorilor si folosim multe instrumente care ne ajuta sa îmbunatatim site-ului nostru web si a platformei de comert. în acest scop, folosim cookie-urile de raportare si de analiza, pentru a colecta informatii despre modul în care utilizati site-ul nostru sau vitrinele comerciantilor nostri si cât de des. aceste module cookie colecteaza informatii numai în scopuri statistice si utilizeaza numai identificatori pseudonimi de module cookie care nu va identifica direct. cookie-urile de performanta pe care le folosim includ:
 
cookies de analiza - utilizam aceste cookie-uri pentru a estima numarul de vizitatori unici, pentru a îmbunatati site-ul noastru si pentru a detecta cele mai cautate cuvinte din motoarele de cautare care conduc la o pagina web. aceste cookie-uri nu sunt folosite pentru a va viza în marketingul online. utilizam aceste module cookie pentru a afla cum functioneaza site-urile web si site-urile comerciantilor nostri si facem modificari relevante pentru a îmbunatati experienta dvs. de navigare.
 
elemente cookie de analiza terta parte - de asemenea, folosim google analytics si alti furnizori de analiza terta parte enumerati mai jos pentru a masura modul în care utilizatorii interactioneaza cu continutul site-ului nostru web. aceste module cookie "amintesc" ce au facut utilizatorii nostri pe paginile anterioare si modul în care au interactionat cu site-ul web. pentru mai multe informatii despre google analytics, accesati pagina de informatii google. pentru instructiuni despre cum sa renuntati la google analytics, consultati mai jos.
 
cookies publicitare sunt utilizate pe site-ul nostru pentru a adapta marketingul la dumneavoastra si la interesele dvs. si pentru a va oferi un serviciu mai personalizat în viitor. aceste cookie-uri îti aduc aminte ca ai vizitat site-ul nostru si este posibil sa împartasim aceste informatii unor terte parti, cum ar fi agentii de publicitate. desi aceste module cookie pot sa urmareasca vizitele dispozitivului dvs. pe site-ul nostru web si pe alte site-uri, acestea nu va pot identifica în mod personal. fara aceste cookie-uri, reclamele pe care le vedeti pot fi mai putîn relevante si interesante pentru dvs. aflati mai multe despre modul în care companiile utilizeaza modulele cookie pentru a efectua publicitate vizata sau redirectionata aici. nu stabilim cookie-uri de publicitate prin vitrinele comerciantilor nostri, desi comerciantii pot alege sa faca acest lucru independent.
 
în cele din urma, modulele cookie sociale si de continut sunt plasate de multe pluginuri sociale (cum ar fi butonul de tip facebook) si alte instrumente menite sa furnizeze sau sa îmbunatateasca continutul unui site web (de exemplu, serviciile care permit redarea fisierelor video sau care creeaza sectiuni de comentarii). integram aceste module în platforma noastra pentru a îmbunatati experienta de navigare si interactiunea cu site-urile noastre. retineti ca unele dintre aceste servicii ale unor terte parti plaseaza cookie-uri care sunt, de asemenea, utilizate pentru lucruri precum publicitatea comportamentala, analiza si / sau cercetarea de piata.
 
Cât timp ramân cookie-urile pe calculatorul meu sau pe dispozitivul mobil?
durata de timp pentru care un cookie ramâne pe computerul dvs. sau pe dispozitivul mobil depinde de tipul de cookie "persistent" sau de "sesiune". cookie-urile pentru sesiuni dureaza pâna când opriti navigarea si cookie-urile persistente dureaza pâna când acestea expira sau sunt sterse. majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt persistente si vor expira între 30
minute si doi ani de la data descarcarii pe dispozitiv. vedeti sectiunea de mai jos despre cum sa controlati modulele cookie pentru mai multe informatii despre eliminarea acestora înainte de expirarea acestora.
 
Cum sa controlati cookies-urile
Puteti controla si gestiona cookie-urile în diferite moduri. retineti ca eliminarea sau blocarea modulelor cookie poate avea un impact negativ asupra experientei utilizatorului, iar anumite parti ale site-ului nostru nu mai pot fi pe deplin accesibile.
Majoritatea browserelor accepta automat cookie-urile, însa puteti alege sa acceptati sau nu cookie-urile prin intermediul controalelor browserului dvs., adesea gasite în meniul browserului dvs. "instrumente" sau "preferinte". pentru mai multe informatii despre modificarea setarilor browserului sau despre modul de blocare, gestionare sau filtrare a modulelor cookie, puteti gasi în fisierul de ajutor al browserului dvs. sau prin site-uri precum: www.allaboutcookies.org.
Multe dintre serviciile de publicitate terta parte si alte servicii de urmarire enumerate mai sus va ofera posibilitatea de a renunta la sistemele lor de urmarire. puteti citi mai multe despre informatiile pe care le colecteaza si despre cum sa renuntati prin legaturile privind politica de confidentialitate enumerate mai sus.
 
Cookies parteneri Descriere Politica confidentialitate
Alexa Metrics Folosim Alexa metrics pentru a vedea cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru https://www.alexa.com/help/privacy
Google Analytics Folosim Google Analytics pentru a masura cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru https://policies.google.com/privacy
Optimizely We use Optimizely to help us test improvements or changes to our websites. https://www.optimizely.com/privacy/
Reclame:
Parteneri Description Politica confidentialitate
Bing Ads Folosim Bing Ads pentru reclama targetate catre clientii care au vizitat site-ul nostru https://privacy.microsoft.com/en-ca/privacystatement
Facebook Custom Audiences Folosim Facebook Custom Audiences pentru reclame destinate utilizatorilor site-ului nostru https://www.facebook.com/policy.php
Google Ads Folosim Google Ads pentru a reclame destinate utilizatorilor site-ului nostrum https://policies.google.com/privacy
Social Media & Content:
Partener Descriere Politica confidentialitate
Facebook Connect Folosim Facebook Connect pentru a permite utilizatorilor nostril sa interactioneze cu continutul nostrum si pentru a le permite distributia acestuia in Facebook sau alte platforme de socializare. https://www.facebook.com/policy.php
Pinterest Folosim Pinterest pentru a permite utilizatorilor nostril sa interactioneze cu continutul site-ului nostrum si pentru a le permite distributia acestuia in platforma Pinterest https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
Twitter Folosim Twitter pentru a permite utilizatorilor nostri sa interactioneze cu continutul site-ului nostru si pentru a le permite distributia acestuia in platforma Pinterest https://twitter.com/en/privacy
 
 
SECTIUNEA 18 – HOSTING
 
Magazinul nostru este gazduit de Shopify Inc. Acestia ne pun la dispozitie platforma comerciala online care ne permite sa vindem produsele si serviciile anamacovei.ro catre tine
Informatiile dumneavoastra sunt stocate in baza de date a Shopify, in serverele acestora si in general in aplicatia Shopify. Informatiile dumneavoastra sunt in siguranta, stocate in servere securizate cu firewall.
 
SECTIUNEA 19 – PLATILE
 
Daca ati ales un procesator de plati pentru a finaliza comanda, atunci mobilpay.ro va colecta datele cardului dvs. Toate informatiile sunt cryptate conform protocoalelor (PCI-DSS) Payment Card Industry Data Security Standard. Datele tranzactiei sunt stocate doar cat este necesar pentru a finaliza comanda. Dupa ce tranzactia a fost efectuata, toate infomatiile cardului tau sunt sterse imediat iar noi nu putem sub nici o forma accesa datele cardului dumneavoastra.
Toti procesatorii de plati integrati in anamacovei.ro sunt evaluati conform standardelor (PCI-DSS) si supravegheati de PCI Security Standard Council acesta fiind organismul de supraveghere international creat prin efortul procesatorilor cunoscuti ca Visa, Mastercard, American Express and Discover.
Respectarea acestor standarde este conforma un grad ridicat de siguranta a tranzactiilor pe site-ul anamacovei.ro si pe platforma Shopify
Pentru mai multe informatii legate de standardele de Securitate si securitatea informatiei, puteti accesa Shopify’s Terms of Service (https://www.shopify.com/legal/terms)  sau  Privacy Statement (https://www.shopify.com/legal/privacy).
 
SECTIUNEA 20 – CAPACITATEA DE A CONTRACTA
 
Potrivit art. 1180 Noul Cod Civil, poate contracta „orice persoana care nu este declarata incapabila de lege si nici oprita sa incheie anumite contracte”. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii confirmati, asigurati si garantati faptul ca aveti capacitate deplina pentru a contracta. Prin acceptarea acestor termeni si conditii confirmati, asigurati si garantati faptul ca implicit ca aveti capacitate de exercitiu deplina. Astfel garantati ca varsta dumneavoastra depaseste varsta legala la care puteti accesa produsele si serviciile oferite, atata timp cat pagina de internet: www.anamacovei.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au Implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice. Nu este recomandat ca persoanele sub 18 ani sa furnizeze date cu caracter personal fara consimtamantul parintilor sau tutorilor. Magazinul Anamacovei.ro nu solicita si nu va solicita informatii personale de la copii si adolescenti si nu colecteaza in mod intentionat astfel de date, si le va sterge de indata ce va descoperi o astfel de situatie. Veti confirma de asemenea ca nu veti folosi produsele si serviciile pentru nici o activitate imorala si/sau ilegala care ar incalca actele normative ale Romaniei sau ale spatiului Uniunii Europene. Nu veti transmite virusi sau secvente de cod de natura distructiva asupra site-ului sau utilizatorilor sai. Orice tentativa de Incalcare a acestor Termeni si Conditii va duce la incetarea imediata a furnizarii serviciilor de catre anamacovei.ro si dupa caz implicarea organelor abilitate daca s-a constatat o Incalcare a legii. Prin acceptarea acestor termeni si conditii se confirma implicit ca varsta dumneavoastra depaseste varsta legala la care puteti accesa produsele si serviciile oferite. Pagina de internet: www.anamacovei.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice.
 
 SECTIUNEA 21 - INTREBARI SI SOLICITARI
 
Daca veti dori sa accesati, corectati sau stergeti orice informatie personala dezvaluita catre noi, puteti sa ne contactati pe adresa de mail anamacovei.florals@gmail.com sau ne poti suna pe numerele de contact. Orice intrebare despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului anamacovei.ro se poate adresa pe email: ana.maria_macovei@yahoo.com, 
 
SECTIUNEA 22 - DATELE DE IDENTIFICARE MAKOEV SRL
 
Makoev Srl  
Sediu social: Cluj, Cluj Napoca, Str Nicolae Titulescu 147  
Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J30/499/2017
CUI: 37536785
Telefon: 0753123135