Pasiunea care înflorește din artă

Povestea Anei

În 2013, în pofida unei pregătiri universitare în alt domeniu, am descoperit pasiunea pentru aranjamentele florale. Determinată să aprofundez acest domeniu fascinant, am urmat cursuri de design floral și am obținut atestări, având onoarea de a învăța de la unii dintre cei mai renumiți designeri florali ai lumii, precum Karen Tran și Preston Bailey. Călătoria mea în arta florală a fost marcată de evenimente spectaculoase, cum ar fi colaborarea cu Karen Tran la Heavenly Gala Rome pentru a crea un concept unic, centrat pe un Pegasus în mărime naturală, decorat opulent cu flori.

Buchetul de Mireasa “Crazy in love” - by Ana Macovei

Mai mult decât flori

Filosofia

Creând brandul Ana Macovei Florals, am dorit să adaug profunzime și semnificație fiecărui aranjament. Fascinată de istoria și simbolistica florilor, am început să explorez floriografia - un limbaj secret folosit în trecut pentru comunicare. Inspirată de tradițiile familiei regale britanice și de promotoarea limbajului florilor, Regina Victoria, am îmbrățișat această artă străveche. Fiecare buchet pe care îl creez este conceput să transmită emoții, mesaje și să aducă zâmbete, redescoperind împreună acest cod secret al florilor.

Cutia rotunda cu 19 trandafiri roz pal - by Ana Macovei

Fiecare floare, o poveste

Invitația

La Ana Macovei Florals, fiecare floare își spune povestea sa unică, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să transmiteți emoțiile și mesajele dorite prin intermediul lor. Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre, să redescoperiți limbajul secret al florilor și să lăsați aranjamentele noastre să vorbească pentru dumneavoastră. Fie că este vorba despre un moment special din viața dumneavoastră sau pur și simplu doriți să aduceți un zâmbet cuiva drag, florile noastre sunt aici pentru a adăuga o notă de frumusețe și semnificație.