Despre Ana

Ana Macovei,  designer floral si coordonator de evenimente

"In 2013 in ciuda faptului ca urmasem studiile Universitare in alt domeniu, am descoperit o adevarata placere in a realiza aranjamente florale. La scurt timp am hotarat sa invat mai multe despre acest domeniu fascinant, asa ca am urmat cursuri de design si am obținut atestari, iar in cativa ani am ajuns sa invat de la unio dintre cei mai mari designeri florali ai lumii: Karen Tran si Preston Bailey.
In 2017 in cadrul Heavenly Gala Rome, alaturi de Karen Tran am realizat un concept diferit si spectaculos unde atractia principala a fost un Pegasus in marime naturala, inconjurat de pereti si candelabre din flori.
Tot in 2017 am urmat un curs de-al lui Preston Bailey.
Cand am creat brandul Ana Macovei Florals, mi-am dorit sa adaug profunzime aranjamentelor mele si astfel, am inceput sa studiez istoria florilor. Mi s-a parut fascinant faptul ca limbajul florilor sau floriografia a fost folosita in trecut ca mijloc criptografic de comunicare, iar promotoarea limbajului florilor a fost Regina Victoria a Marii Britanii. Familia Regala Britanica pastreaza cu sfintenie aceasta arta straveche, unde fiecare buchet de mireasa (inclusiv al Ducesei Kate Middleton sau Meghan Markle) are o semnificație clara și transmite un mesaj.
Va invit să redescoperim impreună acest „cod secret” al florilor si sa lasam florile sa transmita mai departe emotii, mesaje, stare de bine si zambete."

APARITII PRESA