Flori pentru o afacere infloritoare

Flori pentru o afacere infloritoare

 
 
In perceptia mea orice firma sau corporatie se dezvolta fructuos o data cu angajatii sai. Fiecare angajat isi aduce intr-o oarecare masura aportul personal in dezvoltarea si imaginea business-ului. Din acest motiv atitudinea si starea de spirit a fiecarui angajat este extrem de importanta.
Deoarece studiile au dovedit ca florile au influenta foarte mare asupra starii de spirit (citeste mai multe despre studiile Universitatii din New Jersey aici ) am conceput un aranjament multicolor care sa transmita energie, colegialitate si ambitie, perfect pentru a fi asezat la Front Desk sau in lobby-ul firmei.
Dahlia este o floare cu simbolistica puternica, avand semnificatii precum: apeleaza la forta interioara pentru a atinge culmile succesului, ramai gratios in situatiile dificile, iesi din multime si fa-te remarcat, ramai un om bun indiferent de modul in care viata te testeaza, fii devotat!
Eustoma mov poate fi considerat un simbol al pacii si al armoniei dar si al atitudinii deschise si cooperante.
Trandafirul galben aduce cu el bucurie si o stare de spirit pozitiva, energie, iar Bouvardia rosie este simbolul entuziasmului.
Toate la un loc au rolul de a imprumuta din caracteristica sa speciala fiecaruia care are norocul de a le intalni si admira.
 
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.