Flori pentru o afacere infloritoare

12 July, 2018

Flori pentru o afacere infloritoare

 
 
In perceptia mea orice firma sau corporatie se dezvolta fructuos o data cu angajatii sai. Fiecare angajat isi aduce intr-o oarecare masura aportul personal in dezvoltarea si imaginea business-ului. Din acest motiv atitudinea si starea de spirit a fiecarui angajat este extrem de importanta.
Deoarece studiile au dovedit ca florile au influenta foarte mare asupra starii de spirit (citeste mai multe despre studiile Universitatii din New Jersey aici ) am conceput un aranjament multicolor care sa transmita energie, colegialitate si ambitie, perfect pentru a fi asezat la Front Desk sau in lobby-ul firmei.
Dahlia este o floare cu simbolistica puternica, avand semnificatii precum: apeleaza la forta interioara pentru a atinge culmile succesului, ramai gratios in situatiile dificile, iesi din multime si fa-te remarcat, ramai un om bun indiferent de modul in care viata te testeaza, fii devotat!
Eustoma mov poate fi considerat un simbol al pacii si al armoniei dar si al atitudinii deschise si cooperante.
Trandafirul galben aduce cu el bucurie si o stare de spirit pozitiva, energie, iar Bouvardia rosie este simbolul entuziasmului.
Toate la un loc au rolul de a imprumuta din caracteristica sa speciala fiecaruia care are norocul de a le intalni si admira.
 
Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte de publicare


De asemenea in Articole

Cum sa spui
Cum sa spui "Multumesc" prin florile pe care le oferi...

02 October, 2018

"...pretul colorantului mov folosit in vopsirea materialelor era atat de exorbitant incat nu era accesibil oricui. Colorantul respectiv era produs doar in orasul Fenician, Tir (Lebanonul de azi), dintr-o molusca ce se gaseasa doar in acea parte a Marii Mediteraneene. Peste 10.000 astfel de moluste erau necesare pentru a obtine 1 singur gram de mov tirian..."

Vezi tot articolul →

Limbajul si Simbolistica Florilor
Limbajul si Simbolistica Florilor

01 October, 2018

"Se zice ca acest mijloc de comunicare ar fi aparut prima data la egipteni in urma cu mii de ani, iar mai apoi ar fi fost preluat si de alte culturi.
La noi in Europa, limbajul florilor a aparut destul de tarziu, fiind  adus aici de Regina Victoria care a dezvoltat o adevarata pasiune pentru simbolistica lor. De altfel, era un mare avantaj in acele vremuri sa poti transmite mesaje codificate."

Vezi tot articolul →

Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA
Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA

20 September, 2018

Stim cu totii ca plantele emana oxigen si consuma dioxid de carbon. Rolul lor este insa si de eliminare a poluantilor si a toxinelor si de reglare a umiditatii aerului. Este recomandat de NASA ca la fiecare 9 metri patrati ai casei sa existe cel putin o planta.”

Vezi tot articolul →