Delivering emotions

01 May, 2018

Delivering emotions


Ieri am livrat personal un aranjament pentru o mămica din partea fiicei plecată in străinătate. Doamna s-a emoționat atât de tare încă aproape ca i-au dat lacrimile.

Conexiunea care s-a făcut printr-un aranjament floral între mama și fiica ei aflată la 1500 km distanță, m-a sensibilizat profund și pe mine.

Am știut atunci ca mi-am făcut treaba cum trebuie și am livrat exact ceea ce mi-am propus: emoții.

In loc de descrierea pe care o fac de obicei pentru fiecare floare și pentru simbolistica ei, am sa postez de aceasta data mesajul care a însoțit aranjamentul.

Love,

AM

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte de publicare


De asemenea in Articole

Cum sa spui
Cum sa spui "Multumesc" prin florile pe care le oferi...

02 October, 2018

"...pretul colorantului mov folosit in vopsirea materialelor era atat de exorbitant incat nu era accesibil oricui. Colorantul respectiv era produs doar in orasul Fenician, Tir (Lebanonul de azi), dintr-o molusca ce se gaseasa doar in acea parte a Marii Mediteraneene. Peste 10.000 astfel de moluste erau necesare pentru a obtine 1 singur gram de mov tirian..."

Vezi tot articolul →

Limbajul si Simbolistica Florilor
Limbajul si Simbolistica Florilor

01 October, 2018

"Se zice ca acest mijloc de comunicare ar fi aparut prima data la egipteni in urma cu mii de ani, iar mai apoi ar fi fost preluat si de alte culturi.
La noi in Europa, limbajul florilor a aparut destul de tarziu, fiind  adus aici de Regina Victoria care a dezvoltat o adevarata pasiune pentru simbolistica lor. De altfel, era un mare avantaj in acele vremuri sa poti transmite mesaje codificate."

Vezi tot articolul →

Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA
Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA

20 September, 2018

Stim cu totii ca plantele emana oxigen si consuma dioxid de carbon. Rolul lor este insa si de eliminare a poluantilor si a toxinelor si de reglare a umiditatii aerului. Este recomandat de NASA ca la fiecare 9 metri patrati ai casei sa existe cel putin o planta.”

Vezi tot articolul →