De ce sa oferim flori?

20 August, 2018

De ce sa oferim flori?

Draga "Maria"
Fiecare floare din acest aranjament a fost aleasa cu grija pentru a-ti transmite un mesaj floral special..`
Asa incepe aproape fiecare mesaj care insoteste aranjamentele "Ana Macovei" . De fiecare data cand alegem un aranjament floral, un buchet de flori sau un cadou, o facem din dorinta de a le arata celorlalti atentia si aprecierea noastra..
Am observat in timp, ca  florile primite cu ocazii speciale, ajung sa fie asezate pe o masa sau pe un dulap alaturi de alte zeci de buchete, fara ca persoana care le-a primit sa mai stie cine i le-a oferit.. sunt frumoase, arata bine,dar nu transmit nimic suficient de important pentru a fi retinut..
De cand am creat primul aranjament, mi-am dorit ca lumea sa inteleaga si sa simta cu adevarat profunzimea mesajelor florale.. Folosindu-ma astfel pe tehnica floriografiei, am ajutat fiecare client sa isi exprime sentimentele si sa transmita o data cu aranjamentul de flori si emotiile ce au stat la baza lui.. De aceea, inainte de a pregati aranjamentul floral, aleg fiecare floare cu grija in functie de ceea ce dorim sa transmitem, iar cutia din catifea emblemata cu logo-ul auriu de inspiratie regala devine in timp un pazitor al celor mai memorabile momente. Pe cardul ce insoteste aranjamentul, voi traduce fiecare floare prin emotia pe care  o simbolizeaza.
Florile pe care le oferim sunt mai mult decat cadouri sau lucruri care se fac pentru ca asa e obiceiul.. Ele au rolul de a apropia oamenii, de a le aduce bucurii, de a-i face mai buni prin sentimentele pe care le trezesc in ei, de a livra emotii.
 
Love, AM
www.anamacovei.ro
Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte de publicare


De asemenea in Articole

Cum sa spui
Cum sa spui "Multumesc" prin florile pe care le oferi...

02 October, 2018

"...pretul colorantului mov folosit in vopsirea materialelor era atat de exorbitant incat nu era accesibil oricui. Colorantul respectiv era produs doar in orasul Fenician, Tir (Lebanonul de azi), dintr-o molusca ce se gaseasa doar in acea parte a Marii Mediteraneene. Peste 10.000 astfel de moluste erau necesare pentru a obtine 1 singur gram de mov tirian..."

Vezi tot articolul →

Limbajul si Simbolistica Florilor
Limbajul si Simbolistica Florilor

01 October, 2018

"Se zice ca acest mijloc de comunicare ar fi aparut prima data la egipteni in urma cu mii de ani, iar mai apoi ar fi fost preluat si de alte culturi.
La noi in Europa, limbajul florilor a aparut destul de tarziu, fiind  adus aici de Regina Victoria care a dezvoltat o adevarata pasiune pentru simbolistica lor. De altfel, era un mare avantaj in acele vremuri sa poti transmite mesaje codificate."

Vezi tot articolul →

Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA
Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA

20 September, 2018

Stim cu totii ca plantele emana oxigen si consuma dioxid de carbon. Rolul lor este insa si de eliminare a poluantilor si a toxinelor si de reglare a umiditatii aerului. Este recomandat de NASA ca la fiecare 9 metri patrati ai casei sa existe cel putin o planta.”

Vezi tot articolul →