De ce sa oferim flori?

De ce sa oferim flori?

Draga "Maria"
Fiecare floare din acest aranjament a fost aleasa cu grija pentru a-ti transmite un mesaj floral special..`
Asa incepe aproape fiecare mesaj care insoteste aranjamentele "Ana Macovei" . De fiecare data cand alegem un aranjament floral, un buchet de flori sau un cadou, o facem din dorinta de a le arata celorlalti atentia si aprecierea noastra..
Am observat in timp, ca  florile primite cu ocazii speciale, ajung sa fie asezate pe o masa sau pe un dulap alaturi de alte zeci de buchete, fara ca persoana care le-a primit sa mai stie cine i le-a oferit.. sunt frumoase, arata bine,dar nu transmit nimic suficient de important pentru a fi retinut..
De cand am creat primul aranjament, mi-am dorit ca lumea sa inteleaga si sa simta cu adevarat profunzimea mesajelor florale.. Folosindu-ma astfel pe tehnica floriografiei, am ajutat fiecare client sa isi exprime sentimentele si sa transmita o data cu aranjamentul de flori si emotiile ce au stat la baza lui.. De aceea, inainte de a pregati aranjamentul floral, aleg fiecare floare cu grija in functie de ceea ce dorim sa transmitem, iar cutia din catifea emblemata cu logo-ul auriu de inspiratie regala devine in timp un pazitor al celor mai memorabile momente. Pe cardul ce insoteste aranjamentul, voi traduce fiecare floare prin emotia pe care  o simbolizeaza.
Florile pe care le oferim sunt mai mult decat cadouri sau lucruri care se fac pentru ca asa e obiceiul.. Ele au rolul de a apropia oamenii, de a le aduce bucurii, de a-i face mai buni prin sentimentele pe care le trezesc in ei, de a livra emotii.
 
Love, AM
www.anamacovei.ro
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.