March 31, 2021 1 min read

Aranjamentele din muschi si licheni stabilizati au asaltat lumea designului interior in ultimii ani. Acestia nu se folosesc doar datorita durabilitatii si capacitatii lor de pastrare (culoare si aspect) fara intretinere, ci si datorita formelor si texturilor cu mare efect decorativ, care ne starnesc creativitatea.

Fiecare aranjament pe care îl creăm este personalizat și unic: are un aspect exclusivist de impact vibrant, foarte fresh. Cu aceste aranjamente, poți să aduci natura în mijlocul căminului sau a biroului tău, fară costuri alocate întreținerii.
Mușchii stabilizați sunt muschi naturali, a căror sevă a fost pur și simplu înlocuită cu un lichid ecologic și biodegradabil, dupa un principiu simplu: asa cum planta absoarbe apa, care mai apoi se evapora la nivelul superior al frunzelor,tot asa absoarbe si lichidul ecologic, care este un amestesc de apa și glicerina, transformandu-se intr-o plantă care nu mai necesită lumină si apă. Datorita acestui proces de conservare mușchii îsi păstrează postura și flexibilitatea, precum și culoarea naturala.

Asfel de aranjamente necesită un nivel foarte scăzut de întreținere: nu au nevoie de udare (apa), iar o ocazională ștergere a prafului fiind suficientă pentru a-și menține aspectul proaspăt și impecabil, dar și culoarea vie, pentru un timp îndelungat.
by Alina Maria Cristea

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.