August 15, 2022 1 min read

Desi pe 15 august este Adormirea Maicii Domnului, preotii permit celebrarea acestui moment pentru bucuria mutarii la cer a Sfintei Fecioare.

Sfanta Maria se poate spune ca este cea mai indragita sfanta la romani si este invocata, atat de cei in varsta cat si de cei tineri, atat la bine cat si la greu. De asemenea, Maria Precista este venerata prin pelerinaje in intreaga lume. 

Numele Maria are o semnificatie destul de variata in functie de origine. Spre exemplu in ebraica sau latina poate insemna "cea mult iubita", "copil mult dorit" sau "rebela", "picatura din mare". Indiferent de originea sa, numele Maria duce cu gandul la o personalitate puternica, la unicitate, o femeie cerebrala, curioasa, energica, nerabdatoare, dar sentimentala in acelasi timp, enigmatica dar prietenoasa, sociabila. 

Pentru personalitatea Mariei noi iti recomandam un buchet in linii clasice, fara sa ne fie frica sa folosim culorile, deci un buchet colorat sau poate monocrome dar cu o structura armonioasa, fara prea multe accesorii, fara ca ambalajul sa il domine, in note elegante, dar vesele.

Florile de sezon, precum: Hortensia, Dhalia, Crinul, Trandafirii sunt pe cat de speciale si impozante, pe atat de potrivite.

Verifica aici: Colectia dedicata celebrarii Sfintei Maria:

https://anamacovei.ro/collections/sfanta-maria 

 

 

 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.