Ce flori le plac celebritatilor nascute in Septembrie?

Ce flori le plac celebritatilor nascute in Septembrie?

Despre Fecioare se spune ca sunt loiale, oneste si foarte muncitoare. Bineinteles una dintre cele mai faimoase este Beyonce  considerata artistul momentului si unul dintre cei mai buni performeri care au existat vreodata.
De multi ani ii urmaresc preferintele in ceea ce priveste florile si se observa de departe ca este o mare iubitoare de flori si natura.
In 2012 se naste fetita ei, pe care o va numi Blue Ivy, insemnand Iedera Albastra. Impreuna apar de multe ori purtand coronite din flori.. Sa fie o traditie mama-fiica? :)
In videoclipul piesei "Hymn for the weekend', realizat impreuna cu Coldplay, artista apare inconjurata de un perete de flori multicolore, purtand pe cap o superba coroana desigur tot din flori.
Pentru nunta ei, Beyonce a ales un decor cu tematica all-white. Unde, ca floare predominanta a fost aleasa Orhideea. Peste 50.000 de fire de Orhidee Phalaenopsis au fost aduse special din Thailanda pentru incredibila nunta  a lui Jay Z si Beyonce. Cred ca ne putem da seama deja, care este floarea ei preferata.
 
Din pacate , nu exista prea multe poze de la nunta lor.. dar cu siguranta ne place faptul ca Mr. Carter respecta traditia si poarta la Rever un  Trandafir alb.
In 2017 cand s-au nascute gemenii familiei Carter, Beyonce i-a prezentat publicului printr-un photoshoot avand in spatele ei o arcada din trandafiri, orhidee, gypsophilla si cateva flori de camp. Imaginea a devenit virala, obtinand peste 10 milioane de like-uri pe Instagram.
 Insarcinata fiind, Beyonce apare  in aceasta poza avand pe langa minunatele Orhidee Pahalenopsis, atat flori roz cat si albastre.. Sa fi fost vreun indiciu asupra sexului simpaticilor gemeni? (You tricky B.! :) )
Anul acesta, Beyonce a aparut in revista Vogue avand pe cap o imensa coroana formata din bujori, trandafiri si diverse flori africane precum Serruria care creste in Africa de Sud.. I-as fi recomanda si Ammi Majus, zisa si Queen of Africa.. ( A Queen for a Queen ). 
Pana una alta, ramanem la parerea ca Orhideea Phalaenopsis este preferata lui Beyonce, avand in vedere ca apare in cele mai importante momente din viata ei si sa nu uitam, aceasta a scos si o linie de parfumuri, numite Wild Orchid. De altfel, majoritatea parfumurilor ei au ca nota florala, Orhideea.. 
Ramai pe aproape ca sa nu ratezi urmatorul articol pe www.anamacovei.ro 
Love ,
AM
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.