Ce flori le plac celebritatilor nascute in august?

21 August, 2018

Ce flori le plac celebritatilor nascute in august?

Daca vine vorba despre celebritatile nascute in august, cu siguranta una dintre cele mai populare vedete ale momentului este Kylie Jenner. Proaspata mamica, devenita de curand si una dintre cele mai tinere miliardare ale lumii, a postat in urma nasterii imagini cu minunatele flori primite cu ocazia venirii pe lume a micutei Stormi..

Toti cei apropiati i-au trimis lui Kylie trandafiri de toate culorile. Este destul de simplu de inteles care sunt florile ei preferate..🌹🌹🌹

Buchetul semnat Wifey este de la prietena ei cea mai buna, Jordyn Woods ☺️

Nu am reusit sa aflu cine a trimis giganticul STORMI, dar e clar : It's a winner!☺️💖

Cel mai emotionant aranjament floral primit de Kylie Jenner a fost de la iubitul ei, Travis Scott, care i-a oferit 443 de trandafiri, simbolizand ora la care s-a nascut fetita lor.. OMG!!! Ne plac simbolurile, dar mai ales ne plac taticii romantici.. ♡♡♡

 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte de publicare


De asemenea in Articole

Cum sa spui
Cum sa spui "Multumesc" prin florile pe care le oferi...

02 October, 2018

"...pretul colorantului mov folosit in vopsirea materialelor era atat de exorbitant incat nu era accesibil oricui. Colorantul respectiv era produs doar in orasul Fenician, Tir (Lebanonul de azi), dintr-o molusca ce se gaseasa doar in acea parte a Marii Mediteraneene. Peste 10.000 astfel de moluste erau necesare pentru a obtine 1 singur gram de mov tirian..."

Vezi tot articolul →

Limbajul si Simbolistica Florilor
Limbajul si Simbolistica Florilor

01 October, 2018

"Se zice ca acest mijloc de comunicare ar fi aparut prima data la egipteni in urma cu mii de ani, iar mai apoi ar fi fost preluat si de alte culturi.
La noi in Europa, limbajul florilor a aparut destul de tarziu, fiind  adus aici de Regina Victoria care a dezvoltat o adevarata pasiune pentru simbolistica lor. De altfel, era un mare avantaj in acele vremuri sa poti transmite mesaje codificate."

Vezi tot articolul →

Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA
Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA

20 September, 2018

Stim cu totii ca plantele emana oxigen si consuma dioxid de carbon. Rolul lor este insa si de eliminare a poluantilor si a toxinelor si de reglare a umiditatii aerului. Este recomandat de NASA ca la fiecare 9 metri patrati ai casei sa existe cel putin o planta.”

Vezi tot articolul →