Buchet sau Aranjament

Buchet sau Aranjament

In ultimii ani a aparut moda aranjamentelor florale in burete umed fie ele in cosuri de nuiele pentru un design mai apropiat de natura fie in cutii, așa numitele "flower box" pentru un aer mai elegant. Avantajul acestora consta in faptul ca sunt foarte practice, usor de transportat, florile pot fi aranjate perfect fir cu fir, iar durata de viata a acestora este mult mai indelungata datorita buretelui plin de minerale care este si o sursa de hrana pentru flori.

Fiind o fire perfectionista am preferat intotdeauna aranjamentele in cutii deoarece aici fiecare floare are locul ei, iar toate impreuna se transforma intr-o adevarata opera de arta.  Am cautat mult timp cutia potrivita, dar negasind-o, am apelat la un producator specializat impreuna cu care am conceput o cutie din carton super-rezistent, imbracata intr-o catifea neagra de o eleganta imposibil de contestat.

Atat pentru logo cat si pentru cutia din catifea sursa de inspiratie are origini regale, catifeaua, florile si auriul erau nelipsite la curtile regilor, fiind un simbol al elegantei, al rafinamentului si al luxului.

De asemenea marele avantaj al acestor cutii consta si in faptul ca florile pot fi accesorizate ca și in imagine cu un cadou, un parfum, sau o cutie de ciocolata.

Pentru aranjamentul de mai sus am ales cu grija fiecare floare realizand astfel un adevarat mesaj floral.Hortensia este simbolul sinceritatii si a emotiilor profunde. Garoafa roz simbolizeaza iubirea mamei, iar bumbacul se spune ca aduce noroc. Toate asezate la un loc pot ura Felicitari unei proaspete mamici sau Bun venit pe lume!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.