Buchet sau Aranjament

12 July, 2018

Buchet sau Aranjament

In ultimii ani a aparut moda aranjamentelor florale in burete umed fie ele in cosuri de nuiele pentru un design mai apropiat de natura fie in cutii, așa numitele "flower box" pentru un aer mai elegant. Avantajul acestora consta in faptul ca sunt foarte practice, usor de transportat, florile pot fi aranjate perfect fir cu fir, iar durata de viata a acestora este mult mai indelungata datorita buretelui plin de minerale care este si o sursa de hrana pentru flori.

Fiind o fire perfectionista am preferat intotdeauna aranjamentele in cutii deoarece aici fiecare floare are locul ei, iar toate impreuna se transforma intr-o adevarata opera de arta.  Am cautat mult timp cutia potrivita, dar negasind-o, am apelat la un producator specializat impreuna cu care am conceput o cutie din carton super-rezistent, imbracata intr-o catifea neagra de o eleganta imposibil de contestat.

Atat pentru logo cat si pentru cutia din catifea sursa de inspiratie are origini regale, catifeaua, florile si auriul erau nelipsite la curtile regilor, fiind un simbol al elegantei, al rafinamentului si al luxului.

De asemenea marele avantaj al acestor cutii consta si in faptul ca florile pot fi accesorizate ca și in imagine cu un cadou, un parfum, sau o cutie de ciocolata.

Pentru aranjamentul de mai sus am ales cu grija fiecare floare realizand astfel un adevarat mesaj floral.Hortensia este simbolul sinceritatii si a emotiilor profunde. Garoafa roz simbolizeaza iubirea mamei, iar bumbacul se spune ca aduce noroc. Toate asezate la un loc pot ura Felicitari unei proaspete mamici sau Bun venit pe lume!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte de publicare


De asemenea in Articole

Cum sa spui
Cum sa spui "Multumesc" prin florile pe care le oferi...

02 October, 2018

"...pretul colorantului mov folosit in vopsirea materialelor era atat de exorbitant incat nu era accesibil oricui. Colorantul respectiv era produs doar in orasul Fenician, Tir (Lebanonul de azi), dintr-o molusca ce se gaseasa doar in acea parte a Marii Mediteraneene. Peste 10.000 astfel de moluste erau necesare pentru a obtine 1 singur gram de mov tirian..."

Vezi tot articolul →

Limbajul si Simbolistica Florilor
Limbajul si Simbolistica Florilor

01 October, 2018

"Se zice ca acest mijloc de comunicare ar fi aparut prima data la egipteni in urma cu mii de ani, iar mai apoi ar fi fost preluat si de alte culturi.
La noi in Europa, limbajul florilor a aparut destul de tarziu, fiind  adus aici de Regina Victoria care a dezvoltat o adevarata pasiune pentru simbolistica lor. De altfel, era un mare avantaj in acele vremuri sa poti transmite mesaje codificate."

Vezi tot articolul →

Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA
Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA

20 September, 2018

Stim cu totii ca plantele emana oxigen si consuma dioxid de carbon. Rolul lor este insa si de eliminare a poluantilor si a toxinelor si de reglare a umiditatii aerului. Este recomandat de NASA ca la fiecare 9 metri patrati ai casei sa existe cel putin o planta.”

Vezi tot articolul →