7 flori pe care poti sa i le oferi de Valentine's Day

12 July, 2018

7 flori pe care poti sa i le oferi de Valentine's Day

Fiecare barbat ar trebui sa ii ofere persoanei iubite macar o floare de Ziua Indragostitilor. Din acest motiv, am hotarat sa va vin in ajutor cu idei legate de cele mai potrivite flori si simbolistica lor.

  1. Amaryllisul

Primul ales este Amarilisul; o floare foarte frumoasa, rezistenta care arata impecabil in buchete, oferindu-le volum intr-un mod elegant.

Ofera-l unei femei puternice, frumoase si increzatoare in fortele proprii! Alege rosul pentru a-i arata ca o iubesti profund sau roz pentru o iubire care este la inceput de drum.

 

  1. Garoafa

In ciuda reputatiei total gresite, Garoafa este o floare foarte speciala cu incarcatura istorica profunda si o simbolistica puternica. Ea reprezinta iubirea, fascinatia, distinctia, iar in combinatie cu alte flori, cum sunt Trandafirii sau Freziile, capata un aspect modern, proaspat si rafinat.

Alege intotdeauna Garoafa monocroma pentru un aer mai modern.

Garoafa rosie simbolizeaza iubirea profunda, pasiunea si admiratia, iar cea alba iubirea pura si norocul!

  1. Frezia

Este una din primele flori ale primaverii. Pe langa aspectul sau delicat, Frezia este si extrem de parfumata, inmiresmand placut orice incapere. Cine nu s-ar bucura sa primeasca Frezii?!

Frezia rosie este cea mai potrivita pentru a fi oferita cu aceasta ocazie, reprezentand pasiunea si iubirea.

  1. Hortensia

Hortensia este o floare extrem de populara, datorita aspectului sau bogat si a culorilor deosebite. Din punct de vedere a semnificatiei, Hortensia este floarea sentimentelor sincere, din inima.

Ofera-i un aranjament care sa contina Hortensii Roz pentru a-i arata ca o iubesti. Aceasta este potrivita si in cazul logodnelor, nuntilor sau a aniversarilor de casatorie.

 

5.Orhideea

Orhideea a fost considerata o floare nobila, importanta si impozanta inca din Antichitate. Mesajul sau general este unul de iubire si frumusete. Totusi daca este sa ne orientam si dupa semnificatia culorilor, rosu simbolizeaza iubirea, pasiunea, dorinta, roz gratiozitatea, feminitatea, bucuria, mov admiratia, respectul, demnitatea, iar albastru raritatea , uniciatea

  1. Bujorul

Fiind una dintre florile preferate de femei, Bujorul si-a castigat reputatia de "Rege intre flori". De altfel, acesta este deosebit de apreciat peste tot in lume, fiind un simbol al regalitatii, al onorii si al respectului.

Bujorul roz, cel mai romantic dintre bujori reprezinta iubirea puternica, profunda si dorinta de a-ti unii destinul cu cea careia i-l oferi. Este perfect si pentru logodne sau nunti.

  1. Trandafirul

Bineinteles, Trandafirul rosu este cel mai puternic simbol al iubirii! Este floarea cu care cu siguranta nu vei da gres atunci cand vrei sa-i arati cat de mult o iubesti. Daca totusi, relatia voastra este la inceput si vrei sa fii precaut, poti la fel de bine sa ii arati afectiune si romantism oferindu-i un buchet sau un aranjament cu trandafiri roz.

 

Daca e speciala, ofera-i flori!

Treat her like a Queen and she'll treat you like a King!

Love,

AM

 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie aprobat inainte de publicare


De asemenea in Articole

Cum sa spui
Cum sa spui "Multumesc" prin florile pe care le oferi...

02 October, 2018

"...pretul colorantului mov folosit in vopsirea materialelor era atat de exorbitant incat nu era accesibil oricui. Colorantul respectiv era produs doar in orasul Fenician, Tir (Lebanonul de azi), dintr-o molusca ce se gaseasa doar in acea parte a Marii Mediteraneene. Peste 10.000 astfel de moluste erau necesare pentru a obtine 1 singur gram de mov tirian..."

Vezi tot articolul →

Limbajul si Simbolistica Florilor
Limbajul si Simbolistica Florilor

01 October, 2018

"Se zice ca acest mijloc de comunicare ar fi aparut prima data la egipteni in urma cu mii de ani, iar mai apoi ar fi fost preluat si de alte culturi.
La noi in Europa, limbajul florilor a aparut destul de tarziu, fiind  adus aici de Regina Victoria care a dezvoltat o adevarata pasiune pentru simbolistica lor. De altfel, era un mare avantaj in acele vremuri sa poti transmite mesaje codificate."

Vezi tot articolul →

Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA
Top 5 plante purificatoare recomandate de NASA

20 September, 2018

Stim cu totii ca plantele emana oxigen si consuma dioxid de carbon. Rolul lor este insa si de eliminare a poluantilor si a toxinelor si de reglare a umiditatii aerului. Este recomandat de NASA ca la fiecare 9 metri patrati ai casei sa existe cel putin o planta.”

Vezi tot articolul →