5 Reguli de baza pentru a nu da gres atunci cand oferi flori!

5 Reguli de baza pentru a nu da gres atunci cand oferi flori!

Exista cateva greseli care se fac atunci cand vine vorba de alegerea buchetului de flori. Nu o data mi s-a cerut sa pun multa verdeata pentru ca buchetul sa para mare sau trandafiri rosii pentru doamna profesoara sau flori care nu se potriveau nicicum in acelasi buchet. Asa ca am considerat necesar sa scriu un scurt ghid pentru a nu o "da de gard" atunci cand cumperi flori. 😅
https://anamacovei.ro/collections/buchete/products/buchet-din-trandafiri-ammi-si-alstroemeria
1. Regula numarul unu : Alege un florist si ramai fidel!
In ziua de azi rareori exista florarii in care niciun angajat sa nu aiba nici habar si talent.. De regula, daca 1 singur angajat/patron stie ce are de facut, ii invata si pe ceilalti. Deci cu incredere puteti alege un florist sau o florarie careia sa ii fiti fideli, pentru ca acestia sa va invete stilul, sa va cunoasca gusturile si sa puteti comanda oricand si telefonic. Pana la urma sa nu uitam, traim in secolul vitezei..
2. Buchetul cu multa verdeata nu "pare' mai valoros!
Sa zicem ca primesti intr-o zi o ditamai tufa cu 3 trandafiri in ea.. Crezi ca vei fi impresionat? La fel, daca tu oferi o ditamai tufa cu 3 trandafiri, crezi ca persoana respectiva nu isi va da seama ca e numai verdeata de buchetul ala? Va realiza probabil ca vrei sa o impresionezi, dar din pacate nu vei chiar reusi.. Nu este importanta cantitatea ci calitatea! Ofera-i mai bine un buchetel cochet, chic, in culori pastelate, legat cu o panglica frumoasa sau un mic accesoriu! Daca e mare nu inseamna ca e si frumos, iar ceea ce vrem sa ii sara in ochi este floarea nu verdeata!
3. Nu oferi trandafiri rosii oricui!
Trandafirul rosu este floarea iubirii si a pasiuni. Punct! trandafirul rosu se ofera iubitei, sotiei sau unui cuplu de proaspat casatoriti ca si simbol al iubirii. Nu se ofera nici doamnei doctor, nici doamnei profesor, nici doamnei avocat, decat daca ai un "crush" pentru ea si vrei sa ii transmiti asta!
4. Nu lasa sa se deshidrateze!
Adica, nu tine florile in caldura si fara apa inainte sa le oferi!
5. Comanda florile din timp
Pentru ca florile sa fie de cea mai buna calitate, comanda-le in avans! Cu siguranta fiecare dintre noi stie cand urmeaza ziua mamei, a sotiei, a prietenei cele mai bune, inceputul de an scolar, 8 martie, etc.. Pentru ca florile sa fie proaspete, comanda-le din timp..Ideal ar fi cu 7-10 zile inainte. Daca totusi ai uitat, poti sa iti suni floristul, iar el va alege ce e mai bun din ceea ce are in florarie (in general comenzile au prioritate) si le va hidrata corespunzator pentru ca acestea sa reziste cat mai mult timp!
Sa va fie cu folos!

 

Love,

AM

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.